Tag-uri: insigne kolovrat, wii audio-video cabluri, appletv audio-video cabluri, timbre corpul de metal, portofel slave, slav perun colier, lycra cu steagul american, dop de nichel lintil masina, masca slave, slavă simbol bratari.

Buna ziua, stimate client!Vă mulțumesc foarte mult pentru comanda.Dacă există orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Cele mai bune urări pentru tine!

Vinil autocolant este format din trei straturi funcționale:

1. Stratul superior este un film de montaj, are un slab strat de adeziv cu care se confruntă autocolant și este proiectat pentru a transfera la orice suprafață netedă (faianta, plastic, metal, lemn, sticla, tapet).

2. Stratul de mijloc este vinil autocolant în sine.

3. Cel mai mic strat este un silicat suport de hârtie care protejează stratul de adeziv de autocolant de contaminare și deteriorare.

Dacă ai nevoie de customed dimensiune ne puteți scrie în e-mail.

Instructiuni De Aplicare:

----Pasul 1: Curățați suprafața.

Asigurați-vă că întreaga suprafață se aplică decal este liber de murdărie sau uleiuri.Dacă utilizați un burete sau o cârpă umedă, suprafața complet uscat.

----Pasul 2: Poziția decal pe perete.

Acest lucru va asigura că se aplică decal în locația dorită.

----Pasul 3: se Prepara decal.

Cu proiectarea orientată în jos, încet coaja de pe suport.DACĂ eticheta se lipeste de suprafata de suport, oprește-te și dă înapoi un pic și încercați din nou.

----Pasul 4: se Aplică eticheta.

Cu atenție locul de design pe locația dorită cu partea adezivă de transfer bandă și proiectarea orientată destinație.Puteți freca ușor orice imperfecțiuni sau bule, folosind un card de credit. (Mai mult veți obține de design pentru a stick-ul, cu atât mai ușor va fi pentru a elimina banda de transfer).

----Pasul 5: Scoateți banda de transfer.

Foarte încet, scoateți banda de transfer de la suprafață.NU VA GRABITI.Cum ați elimina cu spatele decal ar trebui să rămânem la suprafață.

Caietul de sarcini
Valoarea
Înălțime Element 0cm
Origine China Continentală
Tip Adeziv Sticker
Ambalare Nu Este Ambalat
Design Cuvinte
Autocolant De Plasament Întregul Corp
model OEM
Tip De Autocolant Caroserie
Categorie Autocolante
Tip De Material Plastic
Lățime Produs 0cm
Tip De Element Autocolante
Numele Modelului 31611

sku - w81750

Rating
  • 5
    Kartsev 61

    Multumesc. scopul primit