Tag-uri: accupunture simulator de mașină, echipamente de fizioterapie, Masaj, terapia rife.

Upgrade-ul la 24 de Moduri

Multi-functionale masaj are 24 de pre-programat moduri de masaj pentru a calma durerea si a muschilor, oferindu-vă cu ciocanul, frământare, apăsarea cu degetele și alte opțiuni pentru a ajuta la ameliorarea durerii și a oboselii cauzate de gât, umăr, spate, glezna, incheietura mainii si cot, artrita, dureri perioada și prejudiciu de sport.

Independent A / B Dual Channel

Produsul nostru poate seta diferite moduri și cu intensități de canalul a și canalul B, puteți să-l împărtășească cu familia și prietenii.Există 20 de niveluri de intensitate.Pentru fiecare 2 nivele de intensitate, bar pe ecran va crește cu unul.

Construit în Puternic Baterie Litiu Reîncărcabilă

Până la 20 de ore de utilizare continuă.Acesta poate fi conectat la un încărcător de perete, o sursă de alimentare mobil sau un laptop port USB pentru încărcare. (Încărcător de perete (5V dc/1A) NU este inclus).Și are indicator de baterie pentru a vă reaminti pentru a încărca în timp.Nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la o întrerupere în timpul utilizării.

Instrucțiuni De Operare

1.Conectați plăcuțele de sârmă de fixându-le, apoi scoateți folia de protecție.

2.Pune tampoane de pe loc în cazul în care aveți nevoie pentru a masaj, apoi conectați-l la unul din porturile dispozitivului.

*Vă rugăm să asigurați-vă că pielea dumneavoastră este liber de arsuri sau răniri atunci când folosiți-l, și de a menține pielea curată și fără urme de ulei sau alte lotiuni.

3.Porniți aparatul prin alunecare comutatorul On/Off pe partea de sus a aparatului, atunci unitatea va fi activat.

4.Apăsați butonul "M" pentru a selecta diferite moduri, apoi apăsați butonul de Centru pentru a alege în valuri de selecție.

*Centrul de buton poate fi de asemenea folosit ca un buton de blocare.Apăsați și mențineți apăsată tasta pentru 3 secunde pentru a bloca ecranul, 3 secunde pentru a-l debloca.

5.Odată ce ați selectat un modul, vă rugăm să de a crește treptat intensitatea de activități prin apăsarea pe butonul"+"; scădere apăsând butonul" -".

Când apăsați "+" SAU "-" o dată, intensitatea va crește SAU va scădea cu 1 nivel, bar pe ecran nu se va schimba; atunci când apăsați "+" SAU "-" de două ori, intensitatea va crește SAU va scădea 2 nivele cu bara de pe ecran crește cu 1.

*Amintiți-vă puterea va implicit la cel mai mic atunci când selectarea fiecare modul.

6. Apăsați tasta "T" buton pentru a seta modul de sincronizare.Crește cu 10 minute de fiecare apăsare de "T" buton.Atunci se va numărate în mod automat în jos, iar aparatul se va opri după un timp finit.

Relaxați-vă Oricând și Oriunde

Dimensiune de buzunar, care poate fi folosit în birou, masina sau de călătorie.ZECI unitate poate reduce durerea și spasme musculare de spate, genunchi, umeri, glezne, încheieturi și coate, făcând-o cea mai puternică armă împotriva durerii cronice.Alegerea ideala non-invazive și non medicament pentru ameliorarea durerii.

Caietul de sarcini
Valoarea
baterie Baterie cu litiu
TYPE9 digital terapie de masaj
Produsul pachet Fără Cutie / Box
Masaj profund guasha
Baterie cu litiu timp de utilizare Până la 20 de ore de utilizare continuă
pierderea in greutate Combinație
2 tipuri fisioterapia
Tuina atingerea
Dureri Musculare Supune Inflamație
TYPE8 terapia prin masaj
numele produsului Multi-functionale masaj
TYPE5 zeci de mașini digitale de terapie de masaj
Body-Building Acupunctura
TYPE12 ems masaj
TYPE10 Masaj Produse
Intensitatea de lucru 20 de Intensitate
Moduri de lucru 24 de moduri
TYPE7 acupunctura digital terapie aparat de masaj
TYPE15 Masaj Electric
TYPE11 acupunctura masaj
Ameliorarea Durerii Mai Mici De Tulpina De Exercițiu
SKU R-372
3 tipuri Masaj Electric
TYPE6 stimulator masaj
Cerere Corpul
Tipuri 1 De Îngrijire A Sănătății
frământare ventuze
4 tipuri aparat de masaj pentru spate
TYPE13 electric corp masaj
Nume De Brand Raiuleko
De Lucru De Ieșire 2 Ieșire
TYPE14 Digital terapie aparat de masaj
Origine China Continentală

sku - w212426

Rating