Tag-uri: 2mm cristal nituri, stud cristal 2mm, 34mm cristal 2mm, semeye cub de cristal, cubul de cristal de aur, angel cub de cristal, anime 3d cub de cristal, fisher cube cuburi magice, 2mm cristal fire, galaxy cub de cristal.

2mm 195pcs fuchsia liber cub de cristal margele, multi-fațete pătrat margele de sticla, folosit pentru a face bijuterii brățară DIY

1.Acesta este prețul de un șir de mărgele. 2. Din cauza diferitelor loturi de producție, Setările de monitorizare sunt în mod inevitabil diferite.Culoarea se arată în imagine nu poate fi exact la fel ca culoare de pe produs.Vă rugăm să rețineți: 1.În cazul în care suma depășește us $15, bunurile vor fi expediate gratuit prin poșta aeriană înregistrată de China post. 2. Dacă suma comenzii este mai mică de 10 dolari SUA, acesta va fi livrat gratuit prin obișnuite parcelă. 3. Dacă suma comenzii depășește 0.1 usd, gratuit livrare expres vor fi furnizate. 4.O mai mare cantitate de a comanda, cea mai mare reducere.Timpul de livrare a pachetului este după cum urmează: gratuit livrare expres vor fi furnizate+ -- -16-60 de zile lucrătoare China post air mail înregistrată mail - 10-45 zile lucrătoare E-sac-5-25 de zile lucrătoare ems-5-12 zile lucratoare www.saboo.ro premium de marfă Culoarea articol se arată în fotografie pot varia ușor pe monitorul computerului, deoarece monitorul nu este calibrat la fel..

Plata

Există mai multe metode de plată disponibile pe www.saboo.ro.Pe aplicația noastră puteți utiliza următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, Maestro, Discover card și cardul Diners Club, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, iDeal, Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) și www.saboo.ro Buzunar.Pe site-ul nostru (PC) puteți folosi următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, Maestro, Discover card și cardul Diners Club, American Express, Transfer bancar, Webmoney, Yandex.Bani, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Banking, Carte Bancaire (Carte Albastră), Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plata în Numerar (Euroset, Syvaony, rusă Post), și www.saboo.ro Buzunar

Reveni

1.Dacă produsul nu este în stare bună,vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul.Va vom Trimite un alt brand element nou ca înlocuitor de indata ce primesc pachetul returnat. 2.Vă rugăm să returnați un produs defect prin poșta aeriană Înregistrată în termen de 5 zile calendaristice de la primirea comenzii 3.Vă rugăm să asigurați coletul de retur cât mai mic posibil.

Feedback-ul

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!Dacă primiți comanda si este in stare buna,ne-ar fi recunoscători că ne-ai lăsa de 5 Stele Feedback-ul pozitiv pentru tranzacție.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!Vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv:

Caietul de sarcini
Valoarea
2MM 195pcs
Material CRISTAL
Element De Forma Piata-forma
Diametru Exterior 2MM
Tip De Metal Nici unul
Tip De Element margele
Articol Greutate 30
Numărul De Model 2F27
Fine sau de Moda Moda

sku - w211998

Rating
  • 5
    Kimmonstro

    În plus livrare rapida produsele sunt perfect foarte bună valoare pentru bani voi comanda din nou de la acest vanzator si il recomand magazinul său pentru achizițiile dvs. pentru a face bijuterii.