Tag-uri: abs cub, coliere creier, puzzle n adulti, tangram junior magneți, curbat cub magic, 3 fălci strung, jucarii ina, mare puzzle adulti, puzzle educa puzzle-uri, scrubs dropshipping.

Stimate cumpărător, bine ati venit la magazinul meu.Noi sprijinim Dropshipping & en-gros, dacă doriți să cumpere un număr mare de bunuri de la noi, vă rugăm să fie liber pentru a lăsa un mesaj pentru a ne contacta,iar noi vă va oferi un discount suplimentar.

Descriere

Stil Puzzle: Puzzle De Diapozitive Stil: Forma Geometrica Interval de vârstă: 5-7 Ani,8-11 Ani,12-15 Ani,Adulti, mai Mare de 6 ani, mai Mare de 8 ani Material: PLASTIC Numărul De Model: 1 Gen: Unisex Avertisment: nu Dimensiune: 34.5 * 17 * 17cm Caietul de sarcini: Culoare: mai Multe culori Cum pentru a juca: 1. Primul jucător care perturbă zaruri în zaruri de culoare și se asigură că toate zarurile cad în canelura pentru a forma un nou model. 2. Ambii jucători față în față, în funcție de locație pentru a vedea modelul, muta blocuri. 3. În joc, jucătorul are nevoie pentru a muta blocuri, din zona de mijloc și înlocuiți, scrie corectă și completă model. 4. Jucătorii care scrie modelul corect în primul rând aveți nevoie pentru a pune imediat conexiunea cadru, de a câștiga jocul, să devină câștigător.Conținutul Pachetului: 2 * tabla de joc 1 * link-ul de cadru 1 * culoare siever 48 * pătrat magic Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este de ± 1-3cm.

Poze Reale

Recomand

Dropshipping&En-Gros

Client merge la site-ul dvs. și plasează o comandă.Locul tău aceeași ordine pe Magazinul Nostru și să păstreze profiturile.Avantaj:Livrare Rapida/Preț Mai Ieftin.

Plata

Vom accepta Paypal,Veem,Payoneer,TOATE cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizată în 3 zile.

Transport

Putem oferi mai mult de 30 de tipuri de rapid de Transport maritim metode, cum ar fi Yanwen, 4PX, YunExpress și DHL, Fedex, EMS, TNT comerciale express.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de sa și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!Datorită statutului de stoc și de timp dfferences, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Returnare Și Rambursare

Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți pachetul depășit 45 de zile lucrătoare exclude sfârșit de săptămână și de sărbători, Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. 0ur obiectiv este satisfactia clientului!SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de sa și exclude weekend și de sărbători.Tansit ori poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 60 de zile pentru a reveni de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.saboo.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de exllence și stive de 100% client satistaction!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a adresa ssues dacă nu știm despre ele!

Caietul de sarcini
Valoarea
Gen Unisex
Dropshipping avantaj Livrare Rapida Si Mai Ieftin Preț
Tip Magic Bord
Plastic Tip ABS
Origine China Continentală
Material Plastic
Atribute 2 Arcoiris Juguete
De urmărire Da, Puteți urmări tot drumul
Atributele 3 Blocuri Curcubeu
Avertizare Înghiți cu atenție
Numărul De Model AE002, Jucarii Educative
Atributele 5 jucarii montessori
Dropshipping/En-Gros Da, noi sprijinim
Atributele 4 montessori curcubeu
Stil Inteligent bord/puzzle
Puzzle Stil Tangram/Puzzle Bord
Atribute 1 Magic Blocks Joc De
Varsta Recomanda 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y

sku - w159412

Rating