Tag-uri: mental puzzle din lemn, stil puzzle din lemn, puzzle mare adulți, puzzle mare pentru adulți, vocea puzzle din lemn, complex puzzle din lemn, panda puzzle animale, puzzle adulti de sex masculin, magic puzzle din lemn, multe puzzle din lemn.

Creativ Puzzle-uri din Lemn Animale bufnita Puzzle Lemn, Puzzle din Lemn Puzzle Jucarii Educative Pentru Copii Adulți

Caracteristică:

1. Un joc de puzzle cu natura, ca temă.Bucurați-vă de timp de relaxare aduse de acest animal misterios puzzle!Nostru de puzzle-uri din lemn vin in mai multe dimensiuni si sunt realizate din bucăți mici în formă de savana animalele și plantele.

2. Formaldehidă liberă a materialelor din lemn, suprafață netedă, de tratament, de înaltă calitate, durabil, rezistent la coroziune, și formează un strat de protecție, după ecologice de protecție vopsire de tratament.Acesta poate fi păstrat timp de decenii, atârnat pe perete sau trecut pe la alții pentru apreciere.

3. Se poate promova umane coordonarea ochi, pentru a îmbunătăți concentrare, răbdare, gândirea logică și capacitatea de rezolvare a problemelor.Toată ziua, vei fi surprins de creier puzzle-uri de acest joc de puzzle.

4. În căutarea pentru grijuliu ziua de nastere sau cadouri de vacanță?Aceste unică de puzzle-uri din lemn sunt alegerea perfecta!Da un iubit-o oră de divertisment.

5. Jigsaw puzzle-uri pot calma mintea și de a stimula creativ stare de meditație.Ei folosesc creativitatea noastră, acest lucru este cel mai valoros joc părinte-copil.Joc intelectual pentru adulți și copii.Alegere bună pentru ziua de naștere și cadouri de Crăciun.

Un joc captivant potrivit pentru elevii de școală elementară și adulți.

Caietul de sarcini:

Culoare: culoare

Material: fund de lemn

dimensiuni:

42x29 cm (hârtie A3)-mediu de complexitate a pieselor este de 10 ani +

29x21 cm (A4)-complexitate medie este de 10 ani+

21 X14 cm (hârtie A5)-a fost folosit pentru mai mult de 7 ani

Pachetul include: 1 * jucarii educative

dimensiune A3 A4 A5 înseamnă puzzle tăiat dintr-un A3 A4 A5 lemn, nu dimensiune puzzle, vă rugăm să rețineți că înainte de a comanda

Notă: Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de 1-5mm

Culoarea poate fi diferită din cauza monitoare diferite

Caietul de sarcini
Valoarea
Stil Animale
Varsta Recomanda 12+y, 3-6y, 6-12y, 14+y
Avertizare A preveni copiii de la înghițire
Numărul De Model XIANG01
Material Lemn
Puzzle Stil Jıgsaw Puzzle
Origine China Continentală
Gen Unisex

sku - w142928

Rating