Tag-uri: en-gros de flotoare de pescuit, grele flotoare de pescuit, baterii cr 425, senzor usb ant, cr425 încărcător zona, lumini cr425, 20 de sute de cr425 baterie, cr425 baterie 100, baterie reîncărcabilă cr 2450, yhc cr425 încărcător.

Pescuit Float Baterie Reîncărcabilă CR425 USB Încărcător Mare pentru Electronice Plutește Baterii de Noapte Accesorii de Pescuit Abordează

Puncte: 1、în condiții de Siguranță și de Explozie-dovada: încărcare Rapidă.în condiții de siguranță și de explozie-dovada, de lungă durată de viață a bateriei, mai bine emisie de lumină decât baterii obișnuite.

2、Convenabil de a Transporta: Mici și ușoare, ușor de transportat.Puteți folosi mașina de încărcare, banca de putere de încărcare, etc. Este ușor de utilizat.

3、Convenabil de a Transporta: Mici și ușoare, ușor de transportat.Puteți folosi mașina de încărcare, banca de putere de încărcare, etc. Este ușor de utilizat.

4、Reciclabile și Durabil: putere Puternic și mult timp de utilizare.Este reciclabil si rezistent. 6 ore de încărcare timp de 8-10 ore de utilizare, convenabil și rapid de încărcare.

5、Universal Baterie: taxa Dublu, toate de alimentare conectori de interfață USB poate fi aplicat la acest produs.

Caietul De Sarcini: Nume: Reîncărcabilă Float Baterie

Tensiune de iesire: 3V

Model: CR425

Dimensiune: aproximativ 4*25.5 MM/0.16*1.00 inch

Lista De Ambalare: 1*Usb De Încărcare Cap

2*CR425 Baterii Reîncărcabile

Note: 1. Acest incarcator poate încasa de potrivire baterie reîncărcabilă.Nu se percepe dacă nu este o baterie reîncărcabilă în piață.

2. Complet încărcat și gata de utilizare.Este recomandat pentru utilizare după încărcare completă pentru mai mult timp de utilizare.

3. Lungă perioadă de depozitare.Acesta poate fi încărcat în mod normal după depozitarea pe termen lung într-un loc răcoros și uscat.

4. Lumină roșie în timpul încărcării, lumini roșii și albastre intermitente alternativ, atunci când complet încărcată, iar lumina albastră atunci când nu este încărcat complet.

Caietul de sarcini
Valoarea
Tip conector
Origine China Continentală

sku - w110641

Rating