Tag-uri: postere autocolante de avertizare, zatooto de avertizare, avertizare autocolant verde, semne haioase postere, panou solar cabrio, camera 8 ch securitate, vânzare clearance-ul mânere, autocolant yjzt minigun, securitate shoplifter, cazuri artizan.

YJZT 13.4 CM*11.8 CM Rece CCTV Semn de Avertizare Camera Instrument de Vinil Negru/Argintiu Autocolant Auto C22-0899

Autocolant are 3 părți:

Suport de hârtie Autocolant Clar Banda de Transfer 1 Curățați suprafața unde decal va fi instalat 2 îndepărtat Încet pe suport de hârtie asigurându-vă că decal rămâne blocat la cer banda de transfer.Dacă o parte a ta decal ridică cu suport, apăsați pe suport de hârtie înapoi în jos față de ea, până când rămâne blocat la transfertape. 3 Odată ce decal este desprins din suport, linia de sus și poziția ta decal pe suprafața la care acesta va fi aplicat. 4 Utilizați un card de credit, squegee, sau ceva similar pentru a netezi jos decal, asigurându-vă că acesta este complet blocat la suprafață. 5 Atenție & Încet, scoateți banda de transfer de la decal, asigurându-vă că eticheta este blocat la suprafață.Dacă ai vedea o parte din decal nu a elibera din banda de transfer, apăsați înapoi la suprafață și repetați procesul.

Caietul de sarcini
Valoarea
Numele Modelului C22-0899
Element De Lungime 0cm
Tip De Autocolant Autocolante Creative
autocolant Autocolant Auto
model OEM
Tip De Material Vinil
Nume De Brand YJZT
Origine China Continentală
Design Desene animate
Tip De Element Autocolante
Tip Adeziv Sticker
Înălțime Element 11.8cm
Ambalare Nu Este Ambalat
Culoare Negru/Argintiu
Articol Diametru 0cm
Lățime Produs 13.4cm
Autocolant De Plasament Fereastra
Categorie Autocolante

sku - w109068

Rating
  • 5
    Wano1914

    Servicii excelente și un produs de înaltă calitate. Semnul de avertizare este așa cum este descris. Vanzatorul este foarte receptiv și de ajutor. Elementul a ajuns în Israel după doar 19 zile.